Wij zijn Böhre Bouw

Wie wij zijn?

Welkom bij Böhre Bouw, een jong en gedreven aannemersbedrijf gevestigd in het hart van de Betuwe. Bij ons draait het om u – uw ideeën, wensen en plannen. Deze vormen de motor achter ons werk. 


Wij geloven in een hechte samenwerking met onze klanten, waarbij uw betrokkenheid vanaf het prille begin van het proces van groot belang is voor ons. Van het initiële gesprek over uw dromen tot het aanvragen van vergunningen en het uiteindelijk realiseren van een project dat uw verwachtingen overtreft, staan wij aan uw zijde, stap voor stap. 


Met een scherp oog voor detail en een doelgerichte aanpak streven we ernaar om uw visie tot leven te brengen. Bij Böhre Bouw gaat het niet alleen om het bouwen van structuren, maar om het creëren van levendige omgevingen waarin u zich echt thuis voelt – waar functionaliteit hand in hand gaat met esthetiek. 


Als specialist in biobased bouwen en isoleren zijn we gepassioneerd over het informeren en adviseren van onze klanten, zodat zij weloverwogen keuzes kunnen maken die gericht zijn op de toekomst. Door te kiezen voor biobased materialen dragen we bij aan de vermindering van CO2-uitstoot en creëren we een gezonder binnenklimaat voor u en de generaties na u. 

Laat ons uw partner zijn in het verwezenlijken van uw bouwprojecten, waarbij we met ongeëvenaarde passie en professionaliteit elk aspect van A tot Z aanpakken. Samen bouwen we aan een betere toekomst, stap voor stap. Onze visie

 Bij Böhre Bouw streven we naar een duurzame toekomst in de bouwsector, waarin we ons niet alleen richten op het creëren van fysieke structuren, maar ook op het stimuleren van positieve veranderingen. Onze visie gaat verder dan alleen het bouwen van huizen; we zien elk project als een kans om een blijvende impact te maken. Als aannemersbedrijf zijn we vastbesloten om de bouwsector te transformeren naar een meer duurzame en milieuvriendelijke industrie. 


 

Centraal in onze visie staat het streven naar verduurzaming. We geloven in het gebruik van energie-efficiënte oplossingen en het benutten van duurzame materialen. Door deze aanpak willen we niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ook bijdragen aan een gezondere planeet voor toekomstige generaties. Onze passie voor duurzaam bouwen motiveert ons om voortdurend te innoveren en milieuvriendelijke praktijken te omarmen. 

 

Bij Böhre Bouw begeleiden we onze klanten bij elke stap van het bouwproces, met als doel woningen te creëren die niet alleen comfortabel en functioneel zijn, maar ook ecologisch verantwoord. We streven naar een harmonieus samenspel tussen mens en milieu, waarbij we de levenskwaliteit van bewoners verbeteren zonder de natuurlijke hulpbronnen uit te putten. 

 

Samen met onze klanten en partners bouwen we aan een betere, duurzame toekomst. Door te blijven investeren in innovatie en duurzaamheid, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op zowel de lokale gemeenschappen als op het wereldwijde milieu.  
Wij geloven in de kracht van lokale samenwerking. Door nauw samen te werken met lokale ondernemers, ondersteunen we niet alleen elkaar, maar dragen we ook bij aan een duurzamere toekomst.  

 

Het inkopen van materialen en samenwerken met bedrijven uit de buurt heeft niet alleen voordelen voor onze lokale economie, maar het heeft ook een positieve impact op het milieu. Minder reisafstand betekent namelijk minder CO2-uitstoot en een kleinere ecologische voetafdruk.

Bij Böhre Bouw geloven we dat de bouwsector een cruciale rol speelt in het vormgeven van een leefbare en duurzame wereld, en we zijn vastberaden om onze bijdrage te leveren aan deze ambitieuze missie. 


Wij verduurzamen woningen en bedrijven